TERM 4 2020

THURSDAY EVENING INFORMATION

Term 4

Pricing:

$20.00 - Single Round Pass

$60.00 - Series Pass 

Equipment:  

Free hire bikes available

Contact: 

Cycling South Australia at sa.info@cycling.org.au 

The Cycling South Australia School Series Term 4!

This term we are holding 4 rounds at Victoria Park. Each round will hold skills sessions followed by graded criterium races.

Skills sessions will follow a progression and will target beginner, intermediate and expert to cater to all different skill levels!

CSASS is open to all school aged children aged 8 – 16. If you’re just a beginner, don’t stress! We welcome riders of any ability and offer free bike hire for all our participants. With every session being run by our Cycling Australia accredited coaches, you’re in very capable hands!

For those who are already comfortable on a bike and looking to perfect their craft, this is a great opportunity to get some extra time on the bike, perfect your skills and race against some friends!

ROUND INFORMATION

1

Round 1 - Schedule

Round 1 Vic Park Schedule 15/10/2020
Start Time Program Session time
17:45 Sign on
18:00 Skills Session 30 mins
18:30 U9 10 mins + 1
18:38 C Grade 20 mins + 1
18:40 U11 15 mins + 2
18:58 A Grade 30 mins + 2
19:00 B Grade 20 mins + 2
19:30 Sunset

Round 1 - Information 

Event: Graded Criterium

 

Location: Victoria Park Grandstand

2

Round 2 Schedule

Round 2 Vic Park Schedule 5/11/2020
Start Time Program Session time
17:45 Sign on
18:00 Skills Session 45 mins
18:45 U9 10 mins + 1
18:53 C Grade 20 mins + 1
18:55 U11 15 mins + 2
19:13 A Grade 30 mins + 2
19:15 B Grade 20 mins + 2
19:49 Sunset

Round 2 - Information

Event: Graded Criterium

 

Location: Victoria Park Grandstand

3

Round 3 Schedule

Round 3 Vic Park Schedule 19/11/2020
Start Time Program Session time
17:45 Sign on
18:00 Skills Session 45 mins
18:45 U9 10 mins + 1
18:53 C Grade 20 mins + 1
18:55 U11 15 mins + 2
19:13 A Grade 30 mins + 2
19:15 B Grade 20 mins + 2
20:03 Sunset

Round 3 - Information

Event: Graded Criterium

 

Location: Victoria Park Grandstand

4

Round 4 Schedule

Round 4 Vic Park Schedule 3/12/2020
Start Time Program Session time
17:45 Sign on
18:00 Skills Session 45 mins
18:45 U9 10 mins + 1
18:53 C Grade 20 mins + 1
18:55 U11 15 mins + 2
19:13 A Grade 30 mins + 2
19:15 B Grade 20 mins + 2
20:16 Sunset

Round 4 - Information

Event: Graded Criterium

 

Location: Victoria Park Grandstand